Vi i Tikøb

Vi er Helsingør Kommunes lille perle i form af en mindre folkeskole og dagtilbud beliggende i landlige, smukke og rolige omgivelser. Vi arbejder tæt sammen i lokalsamfundet som en åben skole og daginstitution i krydsfeltet mellem børn, forældre, erhvervsliv, foreninger og personale.

Tikøb idrætsforening har en bred vifte af tilbud både for voksne og børn. Aktiviteterne sker i området rundt om dagtilbud og skole.

Tikøb kuturforening er en sammenslutning af aktive borgere i Tikøb med en række tilbud i form af foredrag, fællesspisning o.m.a.

Tikøb kirke med tætte bånd til både dagtilbud og skole. Skolen benytter sig af kirken til juleafslutning og til forskellige undervisningsforløb. Kirkens organist underviser også på skolen som musiklærer, men tilbyder også korundervisning som et fritidstilbud.