Sådan opfører vi os...

Tydelighed, relationer, nysgerrighed og glæde fremgå i vores daglige handlinger.

Vi er en skole, hvor vi forventer, at både børn og voksne behandler hinanden anerkendende og med respekt.

Vi forventer, at eleverne møder om morgen i god tid, udhvilede, mætte og parate til læring. Vores elever er selvstændige og siger altid farvel til forældrene i skolegåden.

Vi forventer at alle taler pænt med hinanden og passer rigtig godt på hinanden. De stor elever har en skole ven i mindre klasser, som de hjælper til og passer rigtig godt på.

Vi forventer at alle passer rigtig godt på vores skole, både invendig og udvendig. Alle passer også rigtig godt på vores bøger og computer.

Eleverne laver selv klassens regler, som de følger dagligt op.

Vi forventer, at elevernes mobil telefoner er slukket mens de er i skolen , med mindre læreren har givet lov for benyttelse af mobiltelefon i undervisningen. Eleverne må ikke ringe hjemmet fra sin telefon medmindre de har aftalt det med en voksen.

Matrikelsekretær Søs Pedersen
Mail: spe37@helsingor.dk