Spil

Spil og hygge i Tikøb SFO

Vi bruger generelt meget tid på spil i det daglige. Er vejret til det, laver vi udendørs spil. Men på de kolde og våde dage er cafékøkkenet et attraktivt sted at opholde sig og spille brætspil og computerspil. Vi har bl.a. den årlige skakdag, som foregår i skolen. I forbindelse med denne dag bliver der spillet og trænet meget skak i SFO’en således at børnene er klar til skakdagen. Derudover køber vi jævnligt nye spil hjem så børnene har noget nyt at gå i gang med, og sætte sig ind i.

Skolebørnene har deres egne computere som også bliver brugt til at spille på. Vi har dog sat en grænse for (15.30), hvornår computerne må blive hevet frem sådan at børnene også får luftet hjernen en smule. Ved at lade børnene spille computer sammen åbner det op for nye grupperinger og relationer i børnegruppen.

Præstegårdsvej 19A
3080, Tikøb