Mission

Vi er Helsingør Kommunes lille perle i form af en mindre folkeskole og dagtilbud beliggende i landlige, smukke og rolige omgivelser. Vi arbejder tæt sammen i lokalsamfundet som en åben skole og daginstitution i krydsfeltet mellem børn, forældre, erhvervsliv, foreninger og personale.

Vi mener, det giver de bedste betingelser for at indfri vores mission: At skabe et forpligtende fællesskab i harmoni, hvor alle børn fra 0-14 år er trygge imens de lærer og udvikles. Det betyder, at vores børn skal opleve en tryg hverdag alt i mens de lærer, at lære og være.

Mission (Hvad er vi til for?)