Madplan

Vi får leveret varm frokost tre gang om ugen samt lækre hjemmebagt brød for både børnehave- og vuggestue børn. Andre to dage er der smørbrød.

Vi vil gerne tilbyde dit barn en varieret, smagfuld kost produceret af gode og sunde råvare. Derfor har vi indgået en samarbejdsaftale med Vuggestuen og Børnehaven Nyrup, da vi ikke selv har produktions køkken i huset.

Dagens måltid vil blive oplyst på tavlen ved døren til stuen.

Vores forældrebestyrelse har ansøgt om etablering af et produktion køkken for Tikøb Dagtilbud og Skole - beliggende i skolens nuværende kantine.

Et eksempel på mad i løbet af en dag

Til morgenmad serverer vi grød, friskbagte boller eller brød med smør og ost samt mælk

Om formiddag serverer vi frugt, grøntsager, brød eller frugtgrød.

Frokost servere vi meget varieret. Du kan se en eksempel nedenunder. Til frokost serverer vi også mælk.

Om eftermiddag serverer vi frugt og grønt, rugbrød, knækbrød med ost og pålæg.

Et eksembel på madplan

mandag: smør selv - rugbrød med pålæg og grøntsager

tirsdag: farsbrød med kartofler og ærtepure

onsdag: pasta bolognese med masse af grønt

torsdag: laks med broccolimos og spinat

fredag: tortilla med fyld og gnavgrønt

Madplan tager vi altid udgangspunkt i Helsingør Kommunens kostpolitik, samt anbefalinger fra Fødevarestyrelsen og kostråd.

Præstegårdsvej 19a
3080 Tikøb