Sunde kostvaner for alle børn

I vuggestuen serveres sund og varieret kost, der består af kød, fisk, grøntsagsretter og grød. Produceret af gode basis råvarer daglige behov dækkes.

Vi tager udgangspunkt i de generelle retningslinjer fra miljø- og fødevarestyrelsen ved planlægning og tilberedning af den daglige kost.

Vi tilbyder modermælks erstatning til børn under et år, og til børn over et år alt efter behov. Børn i alderen 1-3 bliver tilbudt økologisk minimælk og vand.

Fravalg af bestemte fødevarer

Vi respekterer de fravalg af fødevarer forældrene foretager. Hvis dit barn eksempelvis ikke må spise svinekød, tilbyder vi fx fisk eller kylling de dage hvor dette serveres.
Hvis barnet er allergisk overfor bestemte fødevarer, skal I give personalet besked, så der kan tage højde for dette i dagligdagen.

Sukkerpolitik

I vuggestuen forsøger vi at minimere børnenes indtag af sukker, så forældrene selv kan bestemme, om deres barn skal have sukker.

Til fest og højtider finder vi andre alternativer til slik, is og kage.

Præstegårdsvej 19a
3080 Tikøb