DGI - En aktiv hverdag

I 2016 bliver Tikøb Familiehus DGI certificeret. Vi tilbyder børnene mulighed for forskellig form for bevægelse i løbet af dagen.

I sommeren 2015 gik hele Tikøb matrikel (vug, bh, sfo, skole og klub) i gang med et DGI forløb, hvor medarbejderne blev klædt på til at forvandle det hele til en DGI-matrikel.

Skolen og daginstitutionen er tilmeldt et fælles forløb med Danske Gymnastik og Idrætsforeninger for at blive DGI-certifiseret.

Mere om vores fælles DGI

DGI i vuggestuen og børnehaven

For børnehaven har vi organiseret os sådan, at børnene bliver tilbudt:

Morgen: 15 min spontan bevægelse i huset.

Til 9-mad: 15 min pædagogisk planlagt bevægelse på stuen.

Efter frokost: 30 min pædagogisk planlagt bevægelse på legepladsen.

Eftermiddag: 15 min spontan bevægelse på stuerne.

Om mandagen har vi hallen, som vi benytter 1,5 time.

Vores bevægelsesaktiviteter spænder over alt fra dans til sanglege til tempofyldte lege med bla. intervaltræning, kontaktlege og fangelege.

Vi skal recertificeres en gang om året, hvor DGI kommer og ser om vi lever op til de krav, der skal til for at kunne kalde sig en DGI-institution.