Forventninger

Det er vigtigt for barnets trivsel, at forældrene og børnehaven kender hinandens forventninger fra starten.

Lige såvel at I som familie har nogle forventninger til os, har vi også nogle forventninger til jer, som gør hverdagen nemmere for os, så vi kan udføre vores egentlige kærneopgave.

Vi forventer at:

At du og dine forældre siger ”goddag” og ”farvel” til en voksen, helst fra sin egen stue.

At personalet bliver informeret, hvis der er andre voksne end forældrene, der henter barnet.

At børnehaven får besked hvis barnet holder fri eller er syg.

At du kommer hverdag senest kl. 9.00, med mindre dine forældre har givet besked om noget andet.

At du har en madpakke og 9’er mad, der er i tråd med Helsingør Kommunes kostpolitik.  (LINK)

At du har tøj der passer den årstid vi er i, med navn i.

At du har skiftetøj, med navn i.

Hvis du bruger ble, så skal du selv medbringe bleer hjemmefra.

At du helst ikke har legetøj med og hvis du har, så er det kun i afleverings situation som "tryghed skabende objekt". Resten af dagen skal legetøj være på din plads.

At I, som forældre, viser barnet at I er glade for børnehaven og trygge ved at aflevere barnet i børnehaven.

At I aflever en udhvilet og rask barn, der er i stand til at deltage i dagens aktiviteter og lege.

At I fortæller hvis der er noget vi skal være ekstra opmærksom på f.eks. jeres barn har sovet dårligt, død i familien, sygdom, skilsmisse osv.

At I hjælper os med at lære børnene at rydde op efter sig, både på stuen og i garderoben inden I går hjem